Konsultation

Att söka EU-medel är ofta en utmaning, särskilt om man inte gjort det tidigare. Att ta fram en ansökan är ofta kulmen av en process som börjar långt tidigare utifrån ett behov och ett intresse att arbeta internationellt, att söka nya samarbeten och att ta klivet ut i den internationella arenan. I centrum för en lyckad ansökan ligger en övertygande idé, ett starkt partnerskap och en väl genomtänkt ekonomisk kalkyl och budget. Om man dessutom är en fena på administration och har en brinnande övertygelse om projektets mervärde har man kommit långt på vägen.

International Resource Office, eller IRO, är skapat för att hjälpa till med alla ovannämnda aspekter. Vi vänder oss till kulturaktörer som vill samarbeta internationellt, vare sig om man kommit så långt att man har en färdig ansökan eller om man är i startgroparna och vill utveckla en internationaliseringsstrategi för framtida ansökningar.

Vi erbjuder skräddarsydd rådgivning kring följande områden:

  • Idéutveckling
  • Projektplanering
  • Partnerskap och nätverk
  • Finansiering och budget
  • Administrativa rutiner och strukturer
  • Strategisk utveckling
  • Projektledning

Hur gör man för att få stöd av IRO?

Första steget för att komma i kontakt med oss är att boka en konsultation på vår hemsida.  Vi bokar ett förutsättningslöst möte, antingen på kontoret i Lund eller hos er. Därefter arbetar vi fram en plan för hur vi kan arbeta vidare, vilka behov som finns och hur mycket tid vi avsätter till just ert projekt. Vi är er ledsagare och guide, bollplank och facilitator hela vägen fram till ansökan och vidare, till projektets slut.

Målet med denna arbetsmetod är att ha möjligheten att bemöta olika aktörers behov, vare sig de är i början av sin process eller kommit så långt att man är redo att skicka in en ansökan och genomföra sitt projekt.

För att hålla dig underrättad om vad vi har på gång kan du följa oss på Facebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där informerar vi om nya utlysningar, deadlines, evenemang och annat nyttigt.

Boka konsultation

Just nu har vi problem med kontaktformulären. För konsultation – maila direkt till hanna@teh.net

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att mina personuppgifter får lagras och användas enligt vår integritetspolicy.