Loading Events
  • This event has passed.

IRO praktisk workshop – Utveckla internationellt kulturprojekt (Helsingborg)

Välkommen till en praktisk workshop i hur man kan utveckla internationella kulturprojekt med Marcus Lampe från Trans Europe Halles och projektet International Resource Office (IRO), den 29 september på Dunkers Kulturhus i Helsingborg, kl 15.00-16.30.

Marcus Lampe från Trans Europe Halles presenterar hur du kan använda International Resource Office (IRO) i din resa mot internationella kulturprojekt, leder praktiska övningar och går igenom tips och tricks kring utvecklings- och ansökningsprocessen mot EU-stöd. Här kollar vi bl.a. på hur metoder från designtänk kan appliceras på utvecklingsprocessen för att ta fram en riktigt bra projektidé tillsammans med partners. Detta är en uppföljning på IROs inspiration- och informationsträff som hölls på Dunkers den 30e maj och förutsätter att du som deltar har grundläggande vetskap om internationella stödprogram som Kreativa Europa och Erasmus+.

Vi bjuder på fika!

Evenemanget är gratis men kräver föranmälan – anmäl ditt deltagande här

Evenemanget genomförs i samarbete med Region Skånes Kulturförvaltning och Dunkers Kulturhus – en del av Helsinborgs Stad.