Datum till kalendern!

Hösten blir som bekant uppbokad snabbt. Vi på IRO vill därför informera om några datum framöver som är värda att notera. Fram med kalendern!

9 november: Skrivarverkstad, EU-projekt

Vill du veta hur man skriver en bra ansökan och lära dig tyda anvisningar från Bryssel? Eller sitter du rentav med en ansökan som du filar på? Då är detta dagen för dig!

Under en heldag kommer vi att gå igenom de olika delarna av en EU-ansökan till Kreativa Europa och bryta ner den i dess beståndsdelar. Vår populäre gäst och tillika EU-expert Yohann Floch kommer tillbaka för att tillsammans med dig/er gå igenom vad som krävs för att få till en bra skriven ansökan. Första halvan av dagen vänder sig till dig/er som vill bekanta er närmare med ansökningsförfarandet. Efter lunch tillägnas er med konkreta ansökningar till årets Kreativa Europa-utlysning.

Passa på att få skräddarsydd experthjälp! Vi återkommer med anmälningsformulär, plats och mer konkret programupplägg i början av oktober.

14 november: Hur bygger man en EU-budget?

Som en uppföljning till Skrivarverkstaden tillägnar vi en förmiddag, från 8.30-12.00, till att bygga en bra EU-budget. Vår ekonomiansvarige på TEH, Giorgio Berardi, går igenom budgethandlingarna och delar med sig av sina råd och tips om hur man bygger en bra budget och grundar för smidig rapportering. Dagen är tillägnad er som vill veta mer om EU-budgetar med särskilt fokus på Kreativa Europa, samt er som sitter med en budget inför årets ansökningsrunda.

Anmälningsblankett och konkret programupplägg kommer i början av oktober.

Varmt välkommen!