Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop: Simmar du eller vaggar du fram på jobbet?

Denna workshop är en del av Penguin Project,  där vill vi lära om och positivt påverka arbetsklimatet i kulturorganisationer. Hur kan vi skapa ett arbetsklimat som är för oss som vatten är för pingviner? Vi kommer gemensamt att undersöka vad som skapar vårt vatten och dela erfarenheter om när vi simmar och när vi ”vaggar fram” och därigenom definiera vad som utgör land respektive vatten i våra organisationer. Förhoppningsvis blir vi inspirerade av varandra att skapa mer vatten.

Workshopen hålls på engelska och leds av Shawn Antoni Wright och Florian Cope-Ladstätter.

Shawn Antoni Wright. Efter att ha arbetat I kultursektorn i 7 år som art director och designer hoppade jag ”kulturvattnen” och har simmar här de senaste 8 åren, först på Cooltour Ostrava i Tjeckien som ansvarig för varumärke och design och därefter på Die Bäckerei i Österrike som kreativ konsult, cultural manager och facilitator.  Oavsett om det är med design, utvecklingsprocesser eller sociala och kreativa projekt, söker jag alltid vägar att harmonisera kulturcentrets inre ideologi med de utåtriktade aktiviteterna. Jag är medskapare av Penguin Project, där min personliga resa från att arbeta i kultursektorn nu genomsyrar detta projekts vision och mission, att möjliggöra bättre arbetsklimat inom kultursektorn.

Florian Cope-Ladstätter. Jag har arbetat inom kultursektorn I 7 år nu och älskar det fortfarande. På mitt kulturcenter, Die Bäckerei, har jag gjort allt från ekonomi till reparationer, organisationsutveckling och strategier. Jag har sedan tidigare en doktorsexamen i organisationsstudier med fokus på produktiv friktion i organisationer.  Med Penguin Project kombinerar jag erfarenheter från mitt tidigare och nuvarande liv för att få fram fler glada simmande pingviner.